Ptarmigan is no longer operating in Helsinki.

Ptarmigan existed as a project space in Vallila from 2009-2011 and a mobile curatorial/creative platform until 2014. We no longer exist as an organised collective, but this website will continue to serve as an archive of the activities produced as/at Ptarmigan during these years.

Nyheter

Performanssikaksikko ROOMS etsii 7-9 esiintyjää Ritual No. 1: Counting Birds -teoksensa esittämiseen osana Dimanche Rouge Experimental Performance -festivaalia. Harjoituskerta järjestetään 16.10.2013 (klo 15-17) ja itse esitykset ovat 17.10. ja 18.10. (klo 14.30-17.30). Performanssin kesto on kolme tuntia eikä vaadi esiintyjiltä kovin paljon esiintymiskokemusta, mutta kestävyyttä seistä ja kykyä puhua erittäin pienieleisesti edellytetään. Counting Birds -performanssin tekee mielenkiintoiseksi juuri se meditatiivinen kokemus, jonka se antaa sekä yleisölle että esiintyjälle itselleen.

ROOMSin muodostaa Chicagosta kotoisin oleva performanssitaiteeseen keskittyvä pariskunta Marrakesh ja Todd Frugia. ROOMS perustuu käsitykseen siitä, että taiteen voima elää niissä tunnetason reaktioissa joita salaperäisyys ja monitulkintaisuus aiheuttavat. ROOMSin aikaisempiin töihin voi tutustua täällä: roomsgallery.com. Ritual No. 1: Counting Birds -teoksen ensimmäisen esityksen voi katsoa täältä: http://vimeo.com/61550456.

Ilmoitukset englanniksi: Christian Cruz - christian@roomsgallery.com / ROOMS / Studio Manager || Curator  (otsiko 'Counting Birds')